© 2019 Pedicures-Voorschoten.nl

Altijd frisse, droge schoenen.

Dé oplossing voor natte stinkschoenen. Gemakkelijk in gebruik. Een natuurlijke manier van desinfecteren. Droogt snel en efficiënt.


De ideale schoenverfrisser

Iedereen die veel sport, of last heeft van zweetvoeten, kent die muffe geur van stinkschoenen. De Shoefresh is het enige apparaat dat schoenen snel droogt én duurzaam verfrist. De Shoefresh doodt namelijk de schimmels en bacteriën die voor deze zweetlucht zorgen. Alle schoenen, laarzen, maar ook handschoenen, scheenbeschermers en helmen zijn in no-time gereinigd en gedroogd.


Gemakkelijk in gebruik

De Shoefresh werkt desinfecterend en droogt snel en efficiënt. Het apparaat heeft een kinderlijk eenvoudige bediening, start én stopt automatisch en is bovendien stil en zuinig in het gebruik.


Een natuurlijke en schone manier van desinfecteren

De Shoefresh schoenendroger zet zuurstof om in actieve zuurstof, ook wel ozon genoemd. De ozon circuleert door de schoen en doodt de bacteriën en schimmels. Binnen vijf minuten vervalt de ozon weer tot zuurstof. Na het desinfecteren blijf dus niets achter in de schoen en in de ruimte.


U heeft weer mooie, gezonde voeten

Van de Nederlandse bevolking heeft 12% last van voetschimmel of kalknagels. De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen. Vele malen efficiënter dan poeders en spuitbussen.


Nu verkrijgbaar via Pedicurepraktijk Marielle Lammerding.

Meer informatie nodig? Of direct bestellen? Kom even langs in mijn praktijk.